Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός στο σχολείο




Αγιασμός

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους των μαθητών και των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις σχολικές αίθουσες. Η προσέλευση των μαθητών, χωρίς σχολικές σάκες, θα γίνει στις 11:30 και θα αποχωρήσουν αμέσως μετά τη λήξη της τελετής του αγιασμού. Η παρουσία των γονέων στον αγιασμό δεν επιτρέπεται. Θα παρακαλούσαμε οι γονείς να παραμείνουν πέριξ του σχολείου για να παραλάβουν τα παιδιά. Σύμφωνα με το ΠΔ79/17 στο άρθρο 3, παρ. 6 διδασκαλία δεν γίνεται την ημέραέναρξης και λήξης μαθημάτων.

Βιβλία
Επειδή τη φετινή σχολική χρονιά στο συγκρότημα των δυο σχολείων θα λειτουργήσουν δυο (2) τμήματα της Πρώτης τάξης αντί για τρία (3) εκκρεμεί ένας αριθμός βιβλίων ο οποίος δεν έχει παραλειφθεί γι’ αυτό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  Τη Δευτέρα 22 Απριλίου επισκέφθηκαν το 9 ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας οι νοσηλεύτριες του Αχιλλοπούλειου - Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,...