Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


    









Το σχολείο μας έλαβε μέρος σήμερα στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Μέσα από τις δράσεις που σχεδίασαν οι εκπαιδευτικοί μας μεταδόθηκε το σύνθημα για την κεντρική θέση του αθλητισμού στη ζωή μας. 
    Επισκεφθήκαμε το χώρο του ελικοδρομίου όπου οι μαθητές μας μέσα από συνδυαστικές αθλητικές, περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες βίωσαν τη χαρά της άθλησης. Στη συνέχεια οι μαθητές μετέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας όπου παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας μπάσκετ Νίκης Βόλου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. 
    Μετά το τέλος της προπόνησης οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αθλητές και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Στη συνέχεια το προπονητικό την της ομάδας μύησε τους μικρούς μας μαθητές στα μυστικά του αθλήματος.
     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια της Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου, ιδιαίτερα όμως τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Μαύρο, τον βοηθό προπονητή Ανδρέα Τσιριγωτάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Χρήστο Αθανασιάδη. 
    Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για να στηρίξουμε την ομάδα, διότι αθλητισμός ίσον υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  Τη Δευτέρα 22 Απριλίου επισκέφθηκαν το 9 ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας οι νοσηλεύτριες του Αχιλλοπούλειου - Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,...