Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

 Ο σύλλογος Γονέων του  9ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ιωνίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια σεμνή τελετή στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.
Την εκδήλωσαν  τίμησαν  με την θεσμική τους ιδιότητα, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέτα Μακρή και η Αντιδήμαρχος κα Νατάσσα Μορφογιάννη, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο ιερές της ενορίας Αγίας Βαρβάρας  πάτερ Ελευθέριος Σαράτσης.
Παράλληλα, μοιράστηκαν ατομικά κομμάτια σε κάθε παιδάκι και δώρα για τους τυχερούς μαθητές κάθε τάξης.
Οι επίσημοι καλεσμένοι  με ευχάριστη διάθεση συνομίλησαν με τα παιδιά , ενώ μετά το πέρας της τελετής περιηγήθηκαν συνοδευόμενοι από τα μέλη του συλλόγου, στον χώρο του σχολείου μας.
Είδαν τα προβλήματα από κοντά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις στον χώρο των τουαλετών. Επίσης δεσμεύτηκαν και για άλλες παρεμβάσεις.
Ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ζαρακηνός δήλωσε ότι  θα συνεχιστούν οι προσπάθειες  για την διαρκή υλικοτεχνική αναβάθμιση του σχολείου μας καθώς και οι παρεμβάσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στο σχολικό τους περιβάλλον.

Στο τέλος ευχήθηκαν  ένα ευλογημένο και δημιουργικό 2023!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  Τη Δευτέρα 22 Απριλίου επισκέφθηκαν το 9 ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας οι νοσηλεύτριες του Αχιλλοπούλειου - Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,...