Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Δ' ΤΑΞΗ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ



Καλημερίζω τους αγαπημένους μου μαθητές.
Θέλω να ξέρετε ότι μου λείπετε πολύ.💓
Επίσης την καλημέρα μου σε σας τους γονείς και τις ευχές μου για δύναμη και υπομονή.
Θα ξεκινήσουμε σήμερα με κάποιες γλωσσικές ασκήσεις. Δεν πρόκειται για παράδοση επόμενων μαθημάτων μα για επανάληψη όσων μάθαμε... Αυτό θα γίνεται με mail αρχικά και στη συνέχεια όταν θα μπορεί να μας εξυπηρετεί το διαδίκτυο- γιατί τώρα είναι φορτωμένο και δύσκολα εγγράφεσαι στο ΠΣΔ- θα δημιουργήσουμε ηλεκτρονική τάξη.
Θα υπάρχει λοιπόν μια σχετική επαφή μεταξύ των μαθητών και εμού ώστε και να περνά δημιουργικά ο χρόνος των μαθητών στο σπίτι και επανάληψη να γίνεται που βοηθά και στηρίζει τη μάθηση.

Παιδιά,
αν εχετε τετράδιο νέο, γράψτε εκεί τις εργασίες. Αν όχι χρησιμοποιήστε το πορτοκαλί για τη γλώσσα(αυτό το τετράδιο θεωρώ πως έχει αρκετές κενές σελίδες), το πράσινο για τα μαθηματικά και το πρόχειρο για άλλα μαθήματα.
Θέλω να αντιγράφετε στο τετράδιο τις εκφωνήσεις των ασκήσεων και μετά να προχωράτε κατευθείαν στη λύση.Δεν χρειάζεται να αντιγράφετε τις προτάσεις που σας δίνονται κάτω από την άσκηση....μόνο τις λύσεις, τις απαντήσεις.
Τα γραπτά σας θα τα ελέγξω όταν με το καλό επιστρέψουμε στο σχολείο.
Επισυνάπτω τις ασκήσεις.
Καλή δουλίτσα! :)

http://users.sch.gr/evniki/dtaxi/9-1miaperipetiagiatonromeo.pdf


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  Τη Δευτέρα 22 Απριλίου επισκέφθηκαν το 9 ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας οι νοσηλεύτριες του Αχιλλοπούλειου - Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,...