Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Το Παλιό Κουτί Παιχνιδιών


Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο παλιό κουτί παιχνιδιών σας τα οποία θα σε βοηθήσουν να διατηρηθείς σε φόρμα αυτές τις μέρες στο σπίτι. (Eίναι επίσης μία καλή ευκαιρία να καθαρίσεις το δωμάτιό σου, κάτι που θα ευχαριστήσει πολύ τους γονείς σου).
Το πρώτο αντικείμενο που μπορείς να ξεθάψεις είναι το παλιό σου ΣΚΟΙΝΑΚΙ! Πρώτα μέτρα το για να δεις εάν σου ταιριάζει στο ύψος : Στάσου στη μέση του. Τα χερούλια του θα πρέπει να φτάνουν στις μασχάλες σου. Εάν είναι πολύ μακρύ, τύλιξε μία ή και τις δύο άκρες γύρω από τα χέρια για να το φέρεις στα μέτρα σου. Εάν είναι πολύ μικρό ζήτα από τους γονείς σου ένα κομμάτι σκοινί που έχουν περίσσιο στο σπίτι. Προσάρμοσέ το στο ύψος σου και δέσε έναν κόμπο σε κάθε μεριά για να δημιουργήσεις χερούλια. Δοκίμασε το βασικό, μονό πήδημα και το διπλό (την ικανότητα με το επιπλέον μικρό άλμα μεταξύ κάθε άλματος σχοινιού).
Μετά μπες σε αυτήν τη διεύθυνση και δοκίμασε κάποια από αυτά τα ενδιαφέροντα κόλπα!
Μένουμε σπίτι! Μένουμε ασφαλείς!
Μου λείπετε!
Κ. Άντζελα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

  Τη Δευτέρα 22 Απριλίου επισκέφθηκαν το 9 ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας οι νοσηλεύτριες του Αχιλλοπούλειου - Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,...